Aku teringat masa study kat U dulu. Biasalah kalau bukan aktiviti buat assignment.. heh heh klau tak de tiru meniru nii.. bukan student lah. Semua benda nak ciplak.. bila lecturer bagi tugasan.. selalunya yang buat assignment ni seorang je.. yang lain tuu tunggu.. seorang jee jadi dredar.. yang lain penumpang.. bila kawan kita tuu siap jee.. kita pun pinjam.. pastu kasi upgrade. heh hehe.. hehe.. betul tak?

Keown.. student ko macam tu gak kan? heh heh.. bagi aku lah, budaya tiru meniru nii bagus. Tapi kena lah tiru macam Jepun.. tiru pastu kasi upgrade.. last-last letak Made In Japan..

Samalah dalam investment nii.. kita tiru meniru.. tiru teknik Pie2020.com, belajar macam mana dia buat investment.. pastu duplicate.. kasi upgrade.. bila dah berjaya, syer pengalaman ngan kawan-kawan. Jadi ilmu kita tadi tuu boleh berkembang

Kita bukan jee dapat duit, hasil untung pelaburan yang kita buat.. tapi gak dapat pahala.. Korang tak nak kee?? He hehe

Aku percaya kat luar sana.. ramai fren-fren kita nii power-power.. banyak pengalaman yang boleh kita syer. Ada yang tahu pasal eksport import, pasal banking, pasal financial dan macam-macam lah. so apa kata korang buat blog gak… Kasi tiru blog pie2020.com and the gang.. pastu kasi upgrade.. belasah jee.. tulis jee apa yang korang rasa nak tulis.. heh ehe.. boleh gak kami terdedah dengan benda baru. Ingat tu.. tiru jangan tak tiru..

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR