Pertamanya aku nak ucapkan banyak-banyak tima kasih pada fren kita.. terutama saudara jeguk, sebab bantu aku untuk beli game CF101 nii.. Alhamdulilah.. penantian aku selama ni dah pun terjawab. Tak lupa jugak untuk saudara Faris, Pie, Keown, Abg Wahab, Bos Daud, Baby dan semua pembaca blog ni khususnya yang banyak bagi sokongan, tunjuk ajar dan syer pengalaman masing-masing dalam bidang hartanah. Jasa mu sentiasa aku kenang.. Insyalah

Aku tak sangka.. walaupun selama nii kita interaksi kat internet jee.. dan kadang-kadang kita jumpa masa TT.. tapi sebenarnya hubungan kita antara rakan-rakan blog memang rapat. Apa pun kita nii cuma mampu merancang.. tapi hanya Allah yang menentukan

Melalut lah pulak.. heh hehe.. mudah-mudahan dengan adanya game CF101 nii, akan bantu group kita untuk lebih mudah paham pasal financial. Jadi jom main CF101.. jom jom

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR