Siapa pengasas game nii?
Game nii di asaskan oleh Robert Kyosaki. Dia nii adalah pengasas buku RICH DAD POOR DAD.. selain tuu dia ada banyak buku lain macam ESBI, How to Invest?, Rich Kid Smart Kid, juruukur tak tau macam mana nak terangkan kat korang.. korang explore lah sendiri kat
http://www.richdad.com, selain tuu korang leh explore kat sini lak.. http://www.bicarajutawan.com/forum/showthread.php?t=239

Kenapa juruukur suka main game nii?
Best main game nii, sebab bagi juruukur, game nii mampu latih tubi juruukur belajar macam mana nak melabur.. mungkin juruukur nii lebih sesuai belajar dengan cara bermain kot.. selain tuu, sekarang nii, lagi banyak juruukur main game nii.. juruukur lebih faham pasal duit, pasal bisnes and pasal account..

Berapa harga game nii?
Kat website richdad, mereka jual dengan harga USD195.00

Berapa harga juruukur?
Juruukur bukan jual game nii tau.. juruukur bukan agent produk ni.. Cuma juruukur nak syer ngan kawan-kawan, sapa-sapa nak game nii leh bagi tau juruukur, nanti juruukur tolong korang dapatkan. Harga RM350.00. Juruukur tak ambik untung pun…

Macam mana nak dapatkan game nii?
Kalau korang nak order, bank in duit dalam akaun Maybank juruukur : HAFIZAL BIN AHLAN account no : MAYBANK 1625–2606–1909. Dah bank in, sila sms juruukur.. 012 -3193576, maklumlah juruukur nii tak selalu ada kat office, jadi kena sms juruukur ekk

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR