Aku nak syer ngan kawan-kawan semua, sebab hari Khamis lepas, bertempat kat Pejabat Tanah Sepang, aku bersama saudara Jamal Hartawan, buat kali pertamanya, telah berjaya membida 5 bijik lot bungalow sekaligus.

Tanah tuu kat Teras Jernang, berhampiran dengan Bandar Baru Bangi. 2km dari UKM, 500m dari Desa Sentosa, 1km dari kolej MARA, lengkap dengan semua kemudahan. Jamal dapat dengan harga RM11.60 sekaki. Market prize sekarang nii, RM22.00 sekaki. Untuk hari tuu jee.. saudara Jamal untung lebih RM200K.. hebat.. hebat.. tahniah Jamal. Katanya Jamal and the gang, nak bayar cash lagi.. ayooo.. banyak kaya ini orang ooo..

Aku tahu.. sebenarnya ramai dari kawan-kawan kita nii..berminat sangat nak beli tanah lelong. Tak kisah samada tanah pertanian, atau lot bungalow, tapi mungkin korang tak tahu teknik.. macam mana nak daptkan info tanah nii.. terutama lokasi tanah, pelan, info jabatan ukur, satellite imej dan lain-lain

Untuk kes saudara Jamal, aku selaku consultant yang bertanggungjawab, membantu dari peringkat awal, untuk dapatkan semua info tanah berkenaan. tunjukkan site, sama-sama gi auction.. dan sekarang nii, insyaallah dalam proses untuk jalankan kerja ukur dilapangan. Nanti kami akan ukur, tandakan semula sempadan, bagi tanda sempadan yang hilang.. kami ganti dengan paip besi..

Pasni.. Jamal dah boleh bersihkan lot tuu..boleh kasi rata.. buat cun-cun, nak jual pun dah bole.. masyuk masyuk..

Oklah.. untuk sapa-sapa yang berminat, nak beli tanah lelong.. nak dapatkan info pasal tanah tuu.. korang bole hello aku.. charge aku tak mahal pun.. berbaloi ooo.. kalau main tanah nii.. untung kasar beb..

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012 3193576