Pertamanya aku nak ucapkan tahniah kepada semua kawan-kawan. Yang datang memeriahkan PMC gathering kat Melaka. Aku mintak maaf banyak-banyak.. sebab tak dapat join korang.. aku demam lah.. sorry ekk.. apa yang berlaku kat aku sekarang nii.. sekejap baik.. sekejap demam.. tak tau lah kenapa.. tapi mungkin cuaca sekarang nii kot… panas banget..

Berbalik kepada cerita kita.. apa yang korang belajar dari main game nii?

Bagi kes aku.. mungkin aku lebih selesa belajar dengan cara bermain kot. Kalau sebelum nii.. bila Pie2020 terangkan pasal ASB, OD ASB, pasif income, refinance, OPM, aku susah sangat nak paham.. tak tahu nak link macam mana.. jangan lah cakap pasal akaun.. lagi lah aku buta.. tapi bila main game nii.. alhamdulilah.. aku dah mula nampak jalan.. aku pun dah start susun semua properties yang aku ada.. ikut macam dalam form game nii.. biar senang sikit.. nak semak pasif income

Aku dah mula nampak peluang.. dah mula tahu teknik macam mana nak create peluang.. misalnya dalam saham, rumah sewa, tanah, emas, part time business, kedai dan lain-lain.. selain tuu.. aku dah tahu.. apa dia bisnes untuk orang kaya

Aku rasa.. game nii gak sesuai untuk main ngan family.. terutama anak-anak.. sambil main.. sambil belajar.. mungkin medium terbaik untuk anak-anak paham pasal financial kot

Kat sekolah.. aku tak belajar pun pasal wang.. tapi dengan main game nii.. senang sangat nak paham pasal kemewahan.. kekayaan..

Kalau nak kenal kawan-kawan kita.. ajak mereka nii main game cashflow.. kat sini kita boleh nampak sikap sahabat-sahabat kita.. jujur kee.. tamak kee.. tolong menolong kee.. semua boleh nampak lah

Yang paling jelas.. kalau kita nak cepat keluar dari rat race.. kita perlu kerjasama.. bantu membantu antara ahli kumpulan.. pasti.. tak sampai 1 jam.. mesti ada kawan kita yang keluar dari rat race

Lagi bagus.. lepas main game nii.. kita bentuk group kecil.. 1 kumpulan terdiri dari 5 ahli.. matlamat kumpulan nii supaya.. setiap ahli punyai pasif income lebih tinggi daripada perbelanjaan.. best kan

Apa kata kita syahadahkan game nii.. masukkan unsur-unsur Islam dan bumiputra.. supaya ianya sesuai dengan suasana negara kita

Oklah.. untuk sapa-sapa nak dapatkan game nii.. bole hello aku.. Hafizal 012 3193576.. harga seunit RM350.00.. Maybank 1625-2606-1909 .. aku sedia membantu.. pas bank in.. sila call aku..

Dah ramai yang order.. Sifu Pie2020, Sifu Faris, Sifu Matt, Treec001, Wakata..

Korang bila lagi..?

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012 3193576