Apa kata, hari nii, kita bincang-bincang pasal buku, yang mengubah hidup korang. Yelah sekarang nii, ada banyak buku kat pasaran, macam-macam ada. Buku pasal financial, pasal saham, pasal pertanian dan macam-macam lah

Buku pulak ada macam-macam bahasa, Melayu, Orang putih, Jepun dan seangkatan dengan nya. Bukan apa, bagus kita syer info buku kegemaran korang, ngan kawan-kawan. Mana tahu, kalau kawan lain baca buku tu, mungkin dia boleh berubah. Kalau dulu jahat, boleh tukar jadi baik. Kalau dulu buta financial, mungkinboleh sedar. Kalo dulu tak main CPO, pasni berani invest

Bagi kes aku, aku sedar sangat, pasal financial, bila aku baca buku RICH DAD POOR DAD, tulisan ROBERT KIYOSAKI. Aku suka cara dia kembangkan idea, pasal kemewahan, pasal pasif income.. ayat dia mudah, relax, santai. Pastu start lah aku beli buku dia yang lain.

Setakat baca jee, susah gak aku nak paham. Tak nampak apa yang dia nak sampaikan. Pastu tak leh nak praktik. Sampailah aku beli game CASHFLOW101.. kami selalu main, sekarang ni, alhamdulilah.. baru lah nampak sikit-sikit

Ni bagi kes aku.. korang nye cam mana lak?

Ni antara koleksi buku yang aku suka.

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012 3193576