Aku percaya.. semua kawan-kawan pembaca blog nii.. kebanyakkan nya mesti ada OD ASB.. ada yang buat kat RHB bank.. ada pulak kat CIMB Bank.. bagus nya kita ada OD nii.. kita melabur.. tak pakai duit kita.. tapi kita melabur pakai duit bank.. walau pun bank kenakan interest.. tapi bukan kita yang kena bayar.. PNB pulak yang tolong bayarkan.. best kan jadi bumiputra nii.. ha ha ha

Hebatkan.. bagi kes kita.. dah lah kita untung jual/beli hartanah, dapat untung dividen ASB lagi.. pastu interest bank.. kerajaan yang bantu settlekan..

Dulu masa aku mohon OD ASB ngan RHB Bank.. mereka kenakan BLR + 0%.. tapi sampai sekarang.. rate tuu tak ubah-ubah.. zaman gawat kee.. tak gawat kee.. mereka tak berubah.. Sedangkan bank lain.. bagi tawaran menarik.. pastu interest rendah gila

Jadi.. aku syorkan.. bagi mereka yang ada OD ASB ngan bank RHB.. bagus kita semua mohon kat mereka nii.. supaya mereka kurangkan interest .. sebab bank lain macam CIMB Bank.. dah bagi tawaran .. BLR-1.25% .. rendah tuu.. harap-haraplah RHB boleh pertimbangkan permohonan kita

Untuk percepatkan RHB nii bukak mata.. Jom lah kita pakat ramai-ramai.. tulis surat kat mereka.. mohon mereka turunkan interest. Pastu dalam tempoh 2 minggu.. kita follow up balik ngan pegawai RHB tuu.. mana lah tau ada rezeki

Aku dah pun hantar surat kat RHB Kajang.. minggu lepas.. setakad nii tak dee berita lagi.. tapi aku still follow up.. nanti kalo ada berita baik.. mana tau permohonan aku tuu diterima.. aku akan up date dalam blog



Jom bertindak sekarang.. sebab laa nii ekonomi gawat.. pastu bank pun kena bersaing antara mereka… kita bukan tekan pihak bank.. tapi kalo mereka tak layan kita.. kita semua kena sepakat.. jadi terpaksalah kita keluarkan duit kita.. pastu buat OD ASB kat bank lain pulak.. bank yang boleh bagi tawaran menarik.. tul tak?

Oklah.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576