Sejak dua menjak nii.. jadual aku agak padat sikit.. sebab ada banyak kerja ukur, yang nak kena siapkan cepat.. sampai budak-budak aku pun.. muka dah naik masam.. kerja sampai lewat malam.. ha ha ha.. tapi sebagai boss.. kita kena lah bijak sikit.. ambik hati dia orang nii.. bagi motivasi kat mereka

Aku happy sangat… bila kami boleh kerja.. dalam satu team.. susah sama-sama.. senang pun sama-sama.. setakad hari nii.. alhamdullilah sangat.. mereka nii.. bagus sangat..

Berbalik cerita CPO.. dalam sibuk-sibuk urus kerja ukur nii.. sempat gak aku try balik main CPO.. tu pun sebab terbakar ngan ayat-ayat sifu Putra, Sifu Hannan, Nogix dan Faizura.. hangat aku.. bila mereka nii boleh buat untung.. banyak pulak tuu.. ha ha ha

Jadi semalam, aku pun bank in lah RM10K dalam akaun APEX.. pas bank in jee.. aku call APEX bagi tau.. yang aku dah bank in duit.. selang 1 minit.. mereka pun call balik.. confirm bagi tau.. yang mereka dah terima duit tuu.. jadi boleh lah aku trade.. macam mana pun semalam.. aku tewas.. kalah 10 point.. Hari nii aku cuba lagi.. dan alhamdulilah.. untung 18 point..

Malu lah kan.. bila kita cerita.. kita dapat profit 18 point.. 18 x RM25 = RM450 jee.. sedangkan orang lain untung ribu-ribu.. juta-juta.. tul tak? Tapi bagi aku.. sekurang-kurangnya.. aku blaja teknik baru.. cara untuk buat duit

Aku tak berani nak komen panjang lebar pasal CPO nii.. sebab aku baru jee mencuba.. dan sekarang nii dalam proses blajar lagi.. tapi aku nak ucapkan tima kasih banyak-banyak.. terutamanya kat Sifu Putra, Sifu Hannan, Nogix, Faizura dan kawan-kawan sekelas CPO yang lepas.. tima kasih, tima kasih.. koranglah yang perkenalkan aku ngan CPO nii

Pada pandangan aku.. kalo nak senang.. belajar main CPO nii.. kita mesti ada team.. team tuu mesti pandai melabur.. baik.. jujur.. amanah.. tolong menolong.. pastu mesti ada hubungan baik ngan broker.. Insyallah kita boleh berjaya..

Aku akui.. lain orang.. lain cara mereka belajar.. ada yang mulakan ngan paper trade dulu.. tengok graf.. buat analisis.. mungkin ambik masa sebulan dua.. pastu bila mereka ada confident.. baru mereka masuk gelanggang.. untuk trade

Tapi.. aku sebaliknya.. aku masuk gelanggang dulu.. trade dulu.. sampai sifu pun terperanjat beb.. pastu aku rugi.. cara cam nii bahaya.. tapi nii lah cara aku belajar.. sebab bila kita rugi.. baru senang kita paham.. lagi cepat kita belajar.

Korang jangan ikut cara aku.. aku tak tahu.. samada cara nii betul tak.. aku main hantam jee.. ha ha

Note : Wahai kawan-kawan sekelian.. malam nii.. kita ada TT (Teh Tarik) kat Ramal Junction.. dari jam 9 malam sampai subuh.. datang jangan tak datang..

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576