Suka aku war-warkan.. sifu Putra akan adakan kelas FCPO pada 10hb April 2009.. Jumaat malam.. di Taman Desa.. bayaran penyertaan.. untuk seorang cuma RM350.00 jee.. murah tuu beb.. Jadi sapa-sapa berminat.. nak belajar pasal CPO.. korang boleh rujuk ngan dia.. di talian 012-3314327 PUTRA

Aku dah pun ikuti kelas sifu Putra sebelum nii.. aku seronok sangat cara dia mengajar.. memang sempoi.. senang nak paham.. pastu hand on ..

Apa yang istimewa.. blaja ngan Putra nii.. lepas hadiri kelas.. kita tak dibiarkan terkapai-kapai, sendirian.. kita boleh mintak pertolongan dari dia.. nak tanya apa pun boleh.. asalkan berkaitan pasal CPO lah.. dan setiap hari.. sifu Putra akan bagi tips-tips menarik.. membantu kita untuk trade

Pastu.. aku cadangkan.. sapa-sapa nak bukak akuan.. korang leh bukak kat Apex Kajang.. korang leh rujuk Cik Faizura.. di talian 017-2192619

Bagi aku.. tak rugi untuk kita blaja pasal CPO nii.. sekurang-kurangnya kita akan tahu.. ada teknik lain.. boleh buat extra money

Oklah.. sapa-sapa berminat.. sila hubungi terus ngan Sifu Putra – 012-3314327

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576