Sekarang nii.. setiap hari.. aku mesti gi Hospital Serdang.. pegi tengok wife dan baby Iman. Comel jee Iman laa nii.. tido menonggeng.. kejap-kejap angkat kepala.. pastu angkat-angkat tangan.. agaknya Iman penat kot.. sebab dah lama.. lepak dalam akubator

Perkembangan Iman sekarang nii.. alhamdulilah semakin sihat.. dia tak pakai oksigen lagi dah.. pastu dah boleh minum susu.. syukur sangat.. hebat betul Kuasa Mu Ya Allah.

Cuma Iman ada deman kuning sikit.. pastu berat badan Iman berkurangan.. tapi doctor bagi tau.. tu kes biasa.. Insyaallah dalam 2-3 hari lagi.. Iman akan beransur baik.. pastu berat badan Iman akan naik.. kalo dah 1.8kg.. Iman dah boleh balik umah dah

Abang-abang Iman pulak.. Si Aisy ngan Si Naufal.. asyik tanya jee.. “bila Iman nak balik Abah? Kami nak main basikal sama-sama” ketawa aku.. bila tengok perangai anak-anak..

Wife aku pulak.. dah semakin sihat.. Cuma mungkin kena tahan 1-2 hari lagi kat wad.. sebab doctor nak pantau.. blood pressure dan kandungan protein dalam air kencing dia.. aku pun tak brapa paham sangat.. cam ner pun.. semua nya dah semakin sihat dah

Bila aku lama lepak kat hospital ni.. berkawan ngan doctor-doktor.. ngan misi-misi.. aku respek la korang.. mulia betul profesion korang.. korang betul-betul kerja.. bagi ubat.. rawat pesakit.. pastu kerja tak henti-henti.. aku sendiri dapat rasa.. penat jadi doctor ngan misi kat hospital kerajaan beb..

Untuk klien aku pulak.. aku mintak maaf banyak-banyak.. sebab kita terpaksa meeting kat hospital.. dan banyak mesyuarat terpaksa ditunda.. aku janji.. lepas urusan baby Iman aku nii selesai.. kita akan teruskan urus niaga

Ok lah.. ni dia abang-abang Iman yang nakal


INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576