Alhamdulilah.. hari nii aku terima call dari RHB.. maklumkan permohonan aku.. untuk kurangkan interest OD ASB telah pun berjaya.. siap fax lagi surat kelulusan tuu.. alhamdulilah

Sebelum nii.. masa aku mohon OD ASB dulu.. interest rate BLR + 0.00%.. tapi tadi dia bagi tau.. dah pun dikurangkan kepada BLR – 1.00%. tima kasih RHB

Apapun.. aku harap sangat pada CIMB.. bagus korang bagi offer.. yang best-best kat kami nii.. bukan apa.. barulah industri kewangan kita lebih ceria.. kasi lah turun interest tu sikit.. kesian lah kat kami nii.. tindakan korang tuu.. mampu sedarkan bank-bank lain..

Cuba korang tengok AIR ASIA.. macam-macam dia buat.. alangkah bagusnya.. kalo Tony Farnendez (Air Asia) tuu.. dia dibagi lesen untuk buat bank.. mungkin macam-macam offer.. yang boleh kita dapat.. tul tak..?

Apa pun.. sapa-sapa yang lom tulis surat tu.. bagus korang segera bertindak.. sebab tawaran nii.. cuma dibagi kepada siapa yang mohon jee..

Ok gang.. selamat berjaya

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576