Rasanya.. bagus gak aku syer sikit.. pasal perkembangan CPO aku.. setakad hari nii.. perkembangan dia amat positif laa.. alhamdulilah

Ni semua pun.. hasil bantuan sifu Putra, sifu Hannan dan Si Faizura.. sebenarnya sekarang nii pun.. aku still merangkak-rangkak lagi.. lom boleh berdiri pun.. hehe.. kesian Hannan.. kesian Putra.. hari-hari aku ganggu.. sebab cuma bila dapat tips dari sifu-sifu nii je.. baru lah aku trade.. kalo tak.. aku dok luar jee.. he he

Setakad hari nii.. aku pernah untung 75 tick dalam sehari.. 75 x RM25/tick = RM1875.. tapi rugi pun banyak kali gak.. he he he.. ada sehari tuu.. rugi sampai RM1000.00.. geram beb.. tapi secara purata.. kalo nak dapat 8-10 tick sehari tuu.. boleh sangat.. katakan dapat 8 tick pun.. boleh RM200.. tolak bayar broker RM30.. dapat lah untung RM170.. banyak tuu.. sapa nak bagi.. kita cuma main sms.. pastu call call.. dapat untung RM170..

Pada pendapat aku lah.. kalo nak dapat RM500 sebulan tuu.. hasil dari main CPO nii.. insyallah boleh dapat.

Formula aku trade senang jee.. “masuk biar untung.. tak masuk kita tak rugi.. jangan pulak masuk tapi rugi”..he he.. tapi ada yang bagi nasihat lak.. “ingat cpo.. ingat kurangkan risiko”.. he he

Untuk sapa-sapa nak try main CPO nii.. bagus korang masuk kelas sifu Putra (012-3314327) dulu.. cara dia ajar tuu.. memang sempoi.. tak melalut-lalut.. senang sangat nak paham. Pas kelas tuu.. korang dah leh trade.. sonang joo

Oklah.. selamat mencuba

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576