Archive for July 2nd, 2009

TT.. JOM LEPAK-LEPAK

Wahai kekawan sekelian.. malam esok 3/7/2009 (Jumaat) kita ada TT. Kat Ramal Junction. Dari pukul 9.30 malam sampai Subuh.. ha ha ha..

Seperti biasa, kita borak-borak, kutuk-kutuk, kenal-kenal. Sapa-sapa ada masalah tanah.. bole lah kita bincang-bincang

Jangan malu, jangan segan.. datang jangan tak datang

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576

CASHFLOW101 & BUKU UNTUK DISEWA


Suka aku war-warkan kat kekawan semua.. sapa-sapa nak try main CASHFLOW101.. Korang berpeluang untuk sewa dari aku.. bukan tuu jee.. aku tambah lagi ngan 10 bijik buku.. koleksi buku Robert T.Kiyosaki.. sebagai bonus..

Semua nii.. utk kebaikan korang gak.. korang tak perlu nak keluar duit bebanyak.. untuk dapat ilmu.. sambil main sambil membaca.. tul tak?

Kenapa korang perlu sewa :

1. Tak perlu keluar modal banyak.. nak beli 1 set game pun dah RM750.00.. tu belum masuk buku.. 1 buku pun dah RM69.90 x 10 buku : RM699.00.. mahal tuu.. jadi bagus korang sewa jee

2. Main sekali sekala.. sibuk sangat ngan kerja.. kekadang tuu kita tak free nak main.. so kenapa nak membazir beli barang yg sekali sekala kita guna.. sedangkan kita boleh sewa pada harga yg murah

3. Reward anak or family korang.. contohnya… katalah cutii sekolah… atau anak korang baru lepas exam.. score lak tu.. sewa laa CASHFLOW101 ni.. reward dia orang tu.. mereka mesti enjoy.. aku boleh jamin.. mereka tuu mesti puas hati dgn games yang ada nii

4. Lebih masa kat rumah.. tak yah keluar.. nak tgk wayang kee.. nak gi keluar jalan-jalan ke… duk kat rumah pun ada hiburan..

5. Tak perlu rugi ruang rumah.. kalau beli game ngan buku.. nanti mesti problem.. nak letak mana laa benda-benda nii.. jadi nak jimat ruang rumah korang.. korang bole sewa jee.. ha ha ha

6. Test game nii.. sebelum nii korang pun tahu.. aku selalu promo game nii.. kononya game nii bagus laa.. bole belajar banyak benda laa.. tapi korang curiga keberkesanannya.. so kenapa tak try ngan sewa dulu.. kalo korang puas hati.. baru laa korang beli

Jom crita bab harga lakk.. utk harga promosi.. aku akan sewakan pada kadar RM70 selama seminggu.. iaitu 168 jam lee.. kalau korang bahagikan… dpt le RM0.42 per hour…. Murah banget.. apa laa sangat 0.42 sen sejam tuu.. berbanding ilmu yang korang dapat

Senang aku summarykan cam kat bawah nii
Rental seminggu = RM70
Deposit = RM70
10 buah buku = RM freeeeee

Satu jee aku minta … jaga lah bebetul game nii.. pasal aku open sewa utk bebudak blog jee.. bukan org luar.. aku dah kasii sewa murahh.. tolong la jaga cam korang nye harta gak … kalau dah rosakk … sorang pun tak leh nak sewa lagi..

Ok.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576