Untuk hari nii.. aku nak syer ngan korang pasal memilih produk, benda apa yang paling sesuai ngan kita

Bagi aku laa.. nak pilih produk atau perkhidmatan untuk dijual nii.. tak ubah macam nak carik bini.. hu hu hu. Produk atau perkhidmatan tuu mesti ngam ngan kita. Pendek kata.. kita makan ke, tido ke, buat apa benda pun.. asyik teringat benda tuu jee..

Aku percaya.. setiap orang mesti ada minat masing-masing.. macam

Sifu Pokli minat ngan emas
Sifu Faris lebih kat uruskan rumah lelong
Sifu Pie lebih kat pelaburan hartanah

Mereka nii.. bukan sekadar minat jee.. tapi mereka happy, pastu mereka seronot syer pengalaman mereka, dan paling best, dia orang nii mampu turn minat tadi jadi duit.. hebatkan

Tercabar beb.. bila dengar cerita sifu-sifu kita.. mereka boleh untung puluh ribu ringgit setahun.. hanya buat benda yang mereka suka

Rasa-rasanya lepas nii.. kita nak jual benda apa lak ekk?

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL 012-3193576