Hari nii aku meeting ngan Mr S.. kita orang bincang.. pasal nak buat projek kubur Cina

Sekarang niii… bisnes kubur cam niii.. banyak untung ooo.. sebab tuu.. mereka nii ya ya sangat nak develop buat kubur

Bukan senang nak buat projek kubur nii.. mula-mula tuu.. pihak pemaju akan panggil pakar fengsui mereka.. buat lawatan tapak dulu… kasi tengok tempat tuu.. ada ong kee tak..

Kalo tak dee oangg… fengsui lak tak cun.. mereka akan carik tapak lain laa… Kalo sebaliknya.. tempat tuu ada onnggg.. ayoooo happy betoi dia orang

Tanah kubur cam nii.. kena upgarade beb.. kena tukar syarat tanah tuu.. dari pertanian kepada kategori perniagaan (kubur).. pastu mereka kena bayar premium tambahan lagi.. mahal tuu

Istimewa kubur mereka nii.. bagi setiap lubang kubur tuu.. ada geran masing-masing.. maksudnya.. setiap lubang.. ada geran individu beb.. bestkan.. he he he he

Pastu lak… mereka design landskap kawasan kubur tuu.. cun-cun.. best-best.. sampai ada klassss gituu

Jadikan.. bila ada geran cam nii… pastu ada landskap lak.. pihak bank pun.. bole laa bagi loan.. bagi pembeli lak.. mereka boleh pilih.. lokasi mana mereka mau.. mau ngadap matahari terbit.. mau ngadap barat.. mau dok ngan jiran.. terpulang laaa.. asalkan korang bayar jeee fees dia

Advance laa dia orang niii kan… bisnes kubur pun bole kayaa… he he he

Ok laaa.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN