Aku perhatikan sekarang nii.. bila pihak kerajaan negeri.. benarkan tanah yang kurang sekar.. bole pecah geran.. aku perasan sangat.. ramai kekawan kita.. yang pandai ambik peluang nii.. berjaya buat duit berkepok-kepok beb

Macam saudara N.. dia berjaya beli rumah ngan tanah kat Kuala Langat .. RM100K lebih murah dari market value.. pastu macam kak L lak.. dia berjaya beli tanah kat Sungai Penchala.. ngan harga RM50kp jee.. sedangkan market value untuk tanah kat sana RM145kp.. dan macam saudara H lak.. dia berjaya beli tanah kat Bangi.. 50% murah dari market value..

Aku seronok sangat laa.. sebab dia orang nii kreatif betoi laa.. bila dia orang dapat tahu jee.. tanah yang kurang sekar nii.. dah bole pecah geran.. apa yang dia orang buat.. mereka cepat-cepat carik info.. tanah untuk dijual

Habis semua iklan dia orang call.. Mudah.. The Star.. Berita Harian.. Metro dan lelain.. target mereka nii.. tanah rezab Melayu.. yang satu geran tapi banyak nama

Bila dia orang tau… ada tanah nak jual jee.. cepat-cepat dia orang buat site visit.. pastu cepat-cepat mereka semak zooning.. bila mereka berkenan jee ngan satu-satu tanah tuu.. pastu mereka akan nego harga.. pastu mereka offer lak harga dia orang kat tuan tanah

Sebab dia orang nii tau.. tanah yang satu geran tapi banyak nama.. memang susah nak jual.. pembeli baru tak leh buat loan punya.. semua urusan jual beli.. nak kena pakai cash jee.. kat sini yang mereka juara tuu.. sebab mereka ada cash.. Pastu mereka bole presss harga tanah tuu.. kow kow punya

Bab teknikal lak.. proses nak pecah geran ngan S&P.. aku ngan lawyer yang bantu.. dari A sampai laa kee Z..

Kalo laa.. korang minat nak try.. invest kat tanah lak.. korang cuma carik tanah yang korang suka jee.. kalo bole.. carik yang satu geran banyak nama.. korang nego laa harga ngan tuan tanah.. dapatkan harga yang best.. dan benda-benda teknikal yang lain tuu.. Insyaallah aku ngan our team bole bantu.. Insyaallah

Kalo laa.. orang lain.. bole buat duit berkepok-kepok ngan tanah.. untung gila-gila.. korang tak teringin kee? He he he

Ok laa.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN