Aku baru balik rumah sebenarnya nii.. tadi kita orang ada TT kat Bangi.. ngan saudara H and the gang..

Best borak ngan saudara H nii… umur baru 26 tahun.. tapi dah start invest tanah.. ini mamat cukup-cukup berani… aku tabik springgg laa.. he he he

First projek dia.. kat area Sungai Merab.. luas tanah 3.7 ekar.. dia pecah 10 lot.. dan aku di bagi tau.. semua tanah tuuu.. dah pun sold out.. ayooo kayo kayo.. pasni lak.. aku nak kena uruskan tanah dia.. sampai laa selesai.. sampai semua pembeli-pembeli tadi.. dapat geran individu

Aku nampak.. saudara H dah semakin gian.. nak invest lagi kat tanah-tanah lain.. bagus bagus.. macam nii laa.. anak muda Melayu yang patut kita sokong.. sebab muda-muda lagi.. dah pandai invest.. he he he..

Kalo main tanah nii.. first projek korang.. pastikan mesti ngam.. pastikan mesti meletop.. bila dah dapat dia punya momentum.. korang punya meluncur.. mesti laju beb.. kalo korang untung 500K.. senang nak duplicate jadi 1M.. kalo korang untung 1M lak.. lagi senang nak duplicate jadi 2M.. dan seterusnya laa

Jadi korang tak teringin kee.. nak cuba-cuba main tanah lak? He he he

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN