Hari nii.. aku nak syer ngan korang.. cerita pasal duit.. maksud aku kan.. kita kerja apa pun.. dari pekerja biasa.. sampai laa jadi boss.. hujung bulan… kita mesti nak duit.. nak payment.. nak gaji.. tul tak? Apa orang kata.. ada kerja.. ada gaji.. tak dee kerja.. tak dee gaji beb.. he he he..

Jadi bila nak kaya nii.. macam-macam orang buat.. ada yang niaga.. ada yang kerja.. ada yang merompak.. kawin ngan orang kaya.. nipu.. main nombor.. macam-macam lagi laa

Pastu.. lebih malang lak.. tak dee sapa pun.. yang bole ajar kita.. macam mana nak jadi orang kaya.. sebab pengalaman aku laa.. dari zaman aku sekolah dulu.. sampai laa masuk U.. aku tak pernah pun blaja pasal kaya.. pasal formula gandakan duit.. tak pernah.. tak pernah broo

Jadi last-last.. semua kita teraba-teraba.. langgar sini.. langgar sana.. asyik try and error jee.. sedangkan bangsa lain.. dah maju ke depan.. kita masih pusing-pusing tang tuu gak.. pi mai pimai tang tuu gak.. tak pi mana

Jadikan.. kalo korang nak faham konsep kaya.. ngan cara paling simple.. ngan cara paling cepat.. tanpa korang baca banyak buku.. aku syorkan sangat.. korang main laa game MONOPOLY.. game CATUR BESTARI.. game CASHFLOW101

Main laa banyak kali.. lagi banyak.. lagi bagus.. Insyaallah nanti.. korang jumpa formula kaya.. pastu.. korang bole duplicate jee teknik tadi.. sampai korang berjaya

Game nii.. tak kira umur.. tua muda.. lelaki pompuan.. semua bole main.. belasah jee.. he he he

Dan yang paling best.. apa yang aku merapu.. meraban dalam blog aku nii.. semua tuu.. ada dalam game nii..

Kalo laa.. orang lain.. bole jadi kaya raya.. ngan blaja main 3 game nii jee.. korang rasa.. korang macam mana? he he he..  Fikir-fikirkan.. he he he

Ok laa.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN

Popularity: 5% [?]