Semalam aku ada meeting ngan Ustaz H.. best sangat bincang ngan Ustaz nii.. ini Ustaz bukan sebarang Ustaz broo.. ini Ustaz banyak tanah.. he he he

Selain kami discuss pasal tanah-tanah Ustaz.. yang nak pecah geran.. ada yang nak develop buat bungalow.. ada lak yang nak jual.. ada banyak benda lain yang aku blaja dari Ustaz nii

Bila aku tengok.. Ustaz nii banyak tanah.. dan tak jemu-jemu galakkan aku.. invest kat hartanah.. jadi aku pun tanya laa.. kalo bole Ustaz syer apa rahsia kejayaan dia?

Kata Ustaz.. dia terlibat ngan hartanah nii.. ngan invest kat rumah landed dulu.. single storey.. dia beli.. kasi sewa.. pastu jual.. dapat untung dari rumah tadi.. beli rumah lain.. kasi sewa.. pastu jual.. dan seterusnya

Tapi sekarang nii.. dia lebih focus pada tanah.. beli tanah.. kasi pecah lot.. buat lot bungalow.. pastu kasi jual

Selain tuu.. Ustaz pesan..

Kalo Fizal nak mewah dunia.. mewah akhirat dan dipanjangkan umur.. solat jemaah.. bangun malam.. dan berdoa

“ Ya Allah.. aku mohon kepada mu.. sekiranya aku ini layak menjadi kaya Ya Allah.. Ko kayakan lah aku.. seperti mana kayanya Abdul Rahman bin Auf”

Trima kasih Ustaz.. atas nasihat Ustaz tuu.. Insyaallah saya ingat pesan Ustaz

Ok laa.. bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN