Untuk hari nii.. aku nak syer gembira ngan kekawan semua.. sebab.. aku baru jee dapat sorang lagi babe boy.. alhamdulilah

Uyooo.. sekarang nii aku dah ada 4 boy beb.. tak dee sorang pun puteri nii.. he he he.. apa pun alhamdulilah sangat-sangat..

Anak-anak aku yang lain.. Si Naufal, Si Aisy dan Si Iman.. dia orang happy sangat.. sebab baru jee dapat adik baru.. he he he

Pasni riuh rendah laa rumah aku.. semua boy-boy nii..  hero-hero semua.. kalo dia orang main ultraman ultraman.. mau jadi tongkang pecah umah aku nanti.. he he he

Ok laa.. kekawan.. aku nak gi spial nii.. nak tengok wife ngan baby najmi aku..

Bye bye

INGAT TANAH, INGAT JURUUKUR, HAFIZAL AHLAN