Hari nii aku nak syer ngan korang pasal gold.. pasal emas.. emmmm setakad hari nii harga gold adalah sekitar USD1565/ounces.. mahalkan kekawan

Tak sangka lak aku.. harga gold bole naik sampai tahap macam nii.. semakin hari.. harga dia semakin naik..

Ngan kadar kenaikan nii.. ada kekawan kita yang happy.. dan ada pulak yang sebaliknya.. mana tak nya kekawan.. mereka tak payah buat apa pun.. mereka cuma berani sikit jee..

Berani buat keputusan.. berani bertindak.. berani beli emas.. pastu berani simpan emas.. dan hari nii.. mereka dah start nampak hasil dia broo

Hari tuu.. masa aku start merapu pasal emas dalam blog nii.. harga emas waktu tuu sekitar USD1350/ounces.. tapi hari nii harga emas dah pun cecah USD1565/ounces.. lebih kurang  brapa peratus tuu yee?

Lebih kurang USD1565 – USD 1350 / USD1350 x 100 = 16%.. ayooo tinggi tuu beb.. kayo kayo.. he he he

Bayangkan laa.. bagi sapa yang beli RM350K emas waktu tuu.. ngan kenaikan nii.. mereka dah pun untung 16/100 x 350,000 = 56,000 broo.. kayo tuu broo.. mereka tak yah buat apa pun.. tak yah niaga.. tak yah jual barang.. tiba-tiba jee untung RM56,000.. sapa nak bagi broo..  

Kepada saudara S.. jangan lupa belanja aku makan yee.. sebab ko dah untung banyak nii.. he he he

Bagi kekawan yang niaga tuu.. aku rasa.. dah sampai masanya.. kita tengok tengok sikit pasal emas nii.. ni kira duit terpijak nii.. turun dari langit.. korang tak mau kaa? He he

Bagi kekawan lain.. yang nak tahu lebih lanjut lagi pasal emas nii.. bole laa hubungi aku.. pakai FB bole.. email bole.. call bole.. no problem.. insyaallah mana-mana yang bole aku bantu tuu.. aku akan bantu  

Ok laa kekawan.. salam

INGAT TANAH, INGAT EMAS, INGAT HAFIZAL