Hari nii aku nak syer ngan korang .. pasal safe box.. maklum laa sekarang nii semua kekawan kita.. ada safe box.. jadi aku pun nak gak ambik tahu.. pasal benda nii.. faedah-faedah benda nii.. kadar sewa dia.. dan insuran yang mereka cover

Jadi semalam.. aku bersama saudara S.. kita orang pergi laa Sunway.. sampai kat sana.. kita orang terus naik PUBLIC GOLD.. sebab Saudara S aku nii.. dia nak ambik gold yang dia order sebelum nii.. kira semalam.. aku jadi body gad saudara S laa.. he he

Disebabkan semalam kat PG ramai klien.. kita orang buat keputusan.. letak jee order kita orang tuu kat opis PG.. pastu kita orang pergi minum..pastu kami pesan.. kalo dah siap prepare gold kita orang tuu.. mintak dia orang tipon

Ngan cara macam nii.. tak laa kita orang buang masa.. sebab sambil minum tuu.. kita orang bole bincang pasal bisnes lain lak

Tak sampai 30 minit.. PG dah pun call.. bagi tau yang gold kita orang tuu dah ready.. dah pun bole collect..

Habis collect gold tuu.. kita orang gi lak opis safe box lak.. sebab saudara S cadang.. nak sewa satu box.. pastu nak letak harta karun dia dalam tuu..

Kebetulan semalam.. bila kita orang sampai opis safe box tuu.. boss mereka ada.. bila dengar penerangan dari dia.. dia terangkan satu persatu.. adoiii bukan takad saudara S jee sewa.. aku pun terlibat sama.. he he

Mereka  bole bagi lebih 20 alasan.. kenapa kita perlu ada safe box.. benda nii yang bikin kita orang jemm bebb.. he he..

Sebab tuu.. aku cadangkan kat kekawan yang belum ada safe box tuu.. aku syorkan sangat.. bagus korang ada benda nii.. Korang bole simpan harta karun korang dalam box nii.. bole simpan geran tanah.. geran kereta.. sijil korang.. nak simpan emas bole.. nak simpan passport bole.. apa jee bole.. pastu yang paling penting.. insuran ada cover box tuu.. Insyaallah benda nii akan lebih selamat laa

Bagi mereka yang lom ada benda nii.. korang fikir-fikirkan yee..

Ok laa geng.. salam

INGAT TANAH, INGAT EMAS, INGAT HAFIZAL