Hari nii aku pergi RHB Bank.. bukan apa kekawan.. aku nak tanya kat dia orang.. macam mana proses nak cancel.. aku punya OD (overdraf) ASB

Untuk makluman korang.. sebelum nii aku banyak kali cerita.. pasal OD ASB dalam blog nii.. pengalaman aku buat OD.. kelebihan OD nii.. untung rugi OD.. dan aku syer lak.. pengalaman aku.. macam mana aku berjaya turunkan interest OD ASB

Secara peribadi.. aku bole kata.. OD ASB nii memang bagus sesangat.. sebab duit OD tadi.. kita bole invest kat tempat lain.. dan pada waktu yang sama.. kita cuma dikenakan interest BLR – 1%, hujung tahun lak.. kita dapat lagi dividen ASB sekitar 8%.. bukan tuu jee.. kita dapat lagi keuntungan pelaburan yang kita buat tadi..

Maksudnya.. dividen ASB dapat.. untung pelaburan dapat.. interest lak murah.. memang best game nii kekawan

Tapikan.. hari nii.. aku buat satu keputusan besar.. aku kasi cancel OD ASB..  he he.. yang bestnya.. pegawai kat RHB tuu.. pelik ngan keputusan aku.. he he.. orang lain sibuk nak mohon OD ASB.. aku lak sebaliknya.. he he

Kesannya tak laa susah nak cancel OD ASB nii.. kita datang RHB Bank.. cawangan yang dulu kita bukak OD.. pastu kita kasi bayar semua OD yang kita pakai.. pastu kita tulis surat.. bagi tau kita nak cancel OD ASB.. tuu jee.. simple jee beb

Pastu kita tunggu.. Insyaallah dalam tempoh 2-3 minggu.. kita dapat balik sijil ASB kita.. sonang kan.. Pastu terpulang laa kat korang.. nak buat apa ngan sijil ASB korang tuu.. he he

Aku tutup OD ASB nii bukan apa.. aku lebih selesa pakai Current Akaun biasa berbanding pakai OD.. tuu jee..

Ok laa kekawan.. aku nak layan MP3 Ustaz Zaharuddin nii.. best lak rasanya

Ok laa.. salam

INGAT TANAH, INGAT EMAS, INGAT HAFIZAL