Untuk semalam.. aku layan baca buku.. aku baca buku Robert Kiyosaki CASHFLOW QUADRANT “Guide to financial freedom” dan buku David J Schwartz THE MAGIC OF THINKING BIG

Nii buku-buku yang aku baca

Malas betoi aku nak baca buku nii.. sebab aku bukan ulat buku broo.. tapi mau tak mau.. terpaksa gak aku gagah-gagahkan jugak.. baca sampai habis.. orang kata apa.. membaca jambatan ilmu.. tuu yang terpaksa teruskan gak tuu

Banyak benda-benda baru aku blaja dari buku nii.. terutama yang libatkan idea inbesmen.. tapi kalo sekadar baca jee.. tak kan ke mana kan broo.. tak pee.. tak pee.. kejap lagi aku test kepoweran aku.. he he.. dalam game CASHFLOW101.. nak tengok ada improvement kee tak?

Benda nii bikin aku teringat zaman sekolah dulu laa… he he.. blaja subjek kimia, biologi & fizik.. dulu sama gak.. memula cikgu ajar.. pastu kita orang masuk lab buat eksperimen.. pastu dapat result.. tapi bila dah tetua nii.. kita ulang benda yang sama.. ha ha ha

Nii dia game CAHFLOW101      

    

Bagi kes aku.. tuu jee cara terbaik aku belajar.. baca main test.. baca main test.. tapi mungkin orang lain.. cara dia orang lain-lain

Apa pun focus kita simple jee.. pasif income.. apa pun kita buat.. focus kepada pasif income.. banyakkan pasif income.. berbanding aktif income..

Ok laa broo.. salam

INGAT TANAH, INGAT EMAS, INGAT HAFIZAL