Hari nii aku nak share ngan korang pasal bakat lak.. aku amat percaya.. setiap kita nii.. mesti ada bakat..bakat tuu hanya ada pada diri kita jee.. dan tak dee pada orang lain.. dan ada pada orang lain dan tak dee pulak pada diri kita.. korang perasan tak benda nii?

Kadang-kadang tuu kita rasa jealous pun ada.. bila kita tengok kawan-kawan kita.. berjaya mencungkil bakat yang terpendam dalam diri mereka.. pastu melonjakkan diri dia orang.. dari orang yang biasa-biasa.. pastu bertukar kepada luar biasa

Hari nii kita terpaksa akui.. dunia hari nii bukan lagi dunia education..tapi dunia glamour.. siapa yang pandai… menonjolkan diri mereka.. tak kisah laa.. samada kat Youtube kee.. kat FACEBOOK.. kat blog.. kat website.. kat mana-mana jee lah..

Asalkan bakat korang tadi.. korang tak biarkan terpendam.. tersembunyi.. terbuku..  sebaliknya korang kongsikan dengan orang lain.. lambat laun.. pasti korang akan rasa nikmat bakat korang tadi..percaya laa..

Aku seronok sangat tengok bakat Najwa Latif, Maddi Jane dan lain-lain.. mereka nii orang biasa-biasa.. dia ada sikit bakat.. pastu dia orang share bakat tadi kat Youtube.. dan hari nii.. glamour sudah beb

Dari satu benda yang suka-suka.. Youtube kan bakat tadi.. akhirnya hidup mereka berubah 360 darjah broo.. bestkan

Sebab tuu.. aku ingatkan diri aku sendiri.. aku ingatkan kekawan semua..percaya la.. setiap kita pasti ada bakat.. ada yang suka motor besar.. ada yang suka memancing.. ada yang suka make up kereta.. halusi bakat kita tadi.. pastu share bakat tadi dengan ramai kekawan lain..

Kalo orang lain bole share bakat mereka.. korang rasa.. korang bole buat tak? Fikir-fikirkan.. renung-renungkan

Ok laa.. salam

INGAT TANAH, INGAT EMAS, INGAT HAFIZAL