Korang nak tau.. sejak dua menjak ni.. aku cuba pujuk diri aku.. aku cuba pujuk.. tak mau lagi tulis blog.. tak mau lagi share.. cerita-cerita pasal tanah lagi.. tak mau share pasal investment investment nii.. aku cuba nak dok diam jee

Korang nak tahu.. lagi aku cuba nak sembunyi diri.. lagi macam-macam pengalaman tanah aku terima.. macam–macam masalah tanah aku jumpa.. ayooooo

Dan aku rasa.. pengalaman-pengalaman nii.. bila aku tak syer ngan orang lain.. aku rasa tertekan broo.. bukan tuu jee.. benda nii gak buat diri aku jadi kacau broo.. he he he.. kepala otak jadi menggelegak broo.. berdenyut-denyut kepala jadinya.. he he he

Jadikan.. hari nii aku blaja satu benda.. kalo laa kita ada pengalaman.. pengalaman tuu.. kita asyik pendam jee.. asyik simpan jee.. lama-lama bole jadi barah broo.. he he he

Selain tuu.. kalo aku mati.. pengalaman tadi akan terkubur.. dan pengalaman aku tak bole bagi manfaat.. pada orang lain

Jadi.. insyallah lepas nii.. aku kena rajin-rajin update blog.. biar semua pengalaman tanah aku nii.. aku bole muat turun dalam blog buruk nii

Klik “LIKE” tanda sokongan

INGAT TANAH, INGAT HAFIZAL AHLAN