Baik.. bila korang dah start mahir main game CASHFLOW101.. yang korang selang seli.. dengan baca buku financial.. dengar CD financial.. dengar CD agama..

Korang ulang-ulang benda nii.. sampai korang seronok.. sampai korang bole ajar kawan lain.. main game CASHFLOW101 nii

Cuma pengalaman aku.. kesilapan besar yang pernah aku buat.. menyebabkan aku lambat ada pasif income.. yang pasif income tadi jauh lebih banyak dari perbelanjaan aku.. adalah.. aku hanya main game nii.. dengan kawan-kawan.. yang biasa-biasa jee..

Bila aku main dengan kawan yang biasa-biasa jee.. hasil dia biasa-biasa gak.. tak dee ilmu pelaburan baru.. yang aku blajar.. proses kat sini.. buang banyak masa

Sebaliknya bila aku main game nii.. dengan mereka yang kaya.. yang kooprat.. yang niaga juta-juta.. proses main dengan mereka nii lah.. yang aku blajar banyak ilmu baru..  macam-macam teknik pelaburan yang mereka apply..

Antaranya.. invest pakai teknik personal loan.. invest pakai teknik refinance rumah.. invest kat saham.. invest pakai teknik sedekah.. teknik OD rumah.. teknik joint venture.. teknik jual semua tanah.. teknik MLM.. dan macam-macam lagi

Sebab tuu aku cadangkan.. bagi mereka yang ada impian.. nak ada pasif income.. pasif income korang lebih banyak dari perbelanjaan.. start main game nii.. dengan mereka yang berjaya.. yang kaya.. insyaallah.. macam-macam ilmu yang korang akan blaja

Ok

Klik LIKE tanda belajar

BERSAMBUNG…

INGAT TANAH, INGAT PASIF INCOME, INGAT HAFIZAL